مواد لازم برای تهیه ماهی با سس اسپانیایی
هویج پخته………………………………..چند عدد
لیمو ترش…………………………………چند برش
نمک و فلفل سیاه……………………….به اندازه نیاز
آب لیموترش……………………………..۱ قاشق سوپخوری
شوید تازه خردشده………………………دو قاشق سوپخوری
تخممرغ…………………………………..دو عدد
کره……………………………………….هفتاد و پنج گرم یا شش قاشق سوپخوری
طرز تهیه ماهی با سس اسپانیایی
نکته: برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید، سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.
پس از اینکه ماهیها را پاک کردید، آنها را خوب بشویید و با دستمال حولهای خشک کنید. سپس روی سینی فر یا تابه دستهفلزیای – که با روغن چرب شده- از پشت پهن کنید؛ بهصورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.
۲ – در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاقگاز آب کنید. کره آبشده را با قلمموی آشپزخانه روی گوشت ماهیها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید. بعد گریل فر اجاقگاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.
۳ – تابه حاوی ماهیها را روی سینی شبکهای قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید. در این فاصله، تخممرغها را به اندازهای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید.
در آخر ماهیها را به ظرف داخل یک ظرف دیگر بگزارید و مخلوط تخممرغ خردشده و شوید لیموترش را بعد از کمی تفتدادن در کره روی ماهیها بریزید. حالا ماهیها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو نمایید نوش جان .