دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دسر و بستنی میوه ای طرز تهیه فالوده هندوانه فالوده

طرز تهیه فالوده هندوانه,دسر هندوانه,دسر و بستنی میوه ای طرز تهیه فالوده هندوانه,فالوده,طرز تهیه فالوده,فالوده هندوانه,آرایش انواع چشم,مدل لباس مجلسی بلند,دسر فالوده

دسر و بستنی میوه ای طرز تهیه فالوده هندوانه فالوده

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد کنید. شکر را به آن اضافه کنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یکدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد.  هندوانه و شکر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط کنید. ژلاتین را پس از حل شدن کنار بگذارید تا کاملا به دمای محیط برسد و خنک شود، سپس به بقیه مواد اضافه کنید. در انتها همه ترکیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید  و کف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آب‌جوش بگزارید  و در ظرف مورد نظر برگردانید. یک دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

طرز تهیه فالوده هندوانه,دسر هندوانه,دسر و بستنی میوه ای  طرز تهیه فالوده هندوانه,فالوده,طرز تهیه فالوده,فالوده هندوانه,آرایش انواع چشم,مدل لباس مجلسی بلند,دسر فالوده

مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه

عرق نسترن یا آب………………..نصف  پیمانه

پودر ژلاتین………………………..دو  قاشق سوپ‌خوری

فالوده……………………………نیم کیلو

شکر……………………………..صد گرم
آب هندوانه………………………پانصد میلی‌لیتر یا دو پیمانه

طرز تهیه فالوده هندوانه

هندوانه را آب گرفته و از صافی رد کنید. شکر را به آن اضافه کنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بن‌ماری قرار دهید تا ذوب و یکدست شود. فالوده اگر یخ‌زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد.  هندوانه و شکر حل‌شده و فالوده را با هم مخلوط کنید. ژلاتین را پس از حل شدن کنار بگذارید تا کاملا به دمای محیط برسد و خنک شود، سپس به بقیه مواد اضافه کنید. در انتها همه ترکیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از این مدت مواد را از یخچال بیرون بیاورید  و کف قالب را به مدت پنج ثانیه داخل آب‌جوش بگزارید  و در ظرف مورد نظر برگردانید. یک دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.

نکته :

اگر هندوانه شیرین است از مقدار شکر کم نمایید .

از عرق بیدمشک نیز می‌توانید  به‌ جای عرق نسترن استفاده کنید .

مطالب بیشتر از سایت ما

دکوراسیون جدیدترین مدل کناف سقف ویژه آپارتمان ها و خانه های ویلایی جا لوستری سقف

5 روش برای آماده کردن خاک برای پرورش سبزی و میوه ارگانیک پرورش سبزی

ژورنال مدل لباس نامزدی پف دار 2016 لباس نامزدی 2016

گالری مدل شینیون مو مجلسی زنانه 2016 آرایش مو

تزیین ماشین عروس عکس مدل دیزاین ماشین عروس 2016 ماشین عروس

تزیین غذا و سفره آرایی عکس های مدل تزیین پلو مجلسی سری دوم مدل لباس مجلسی

مدل زنانه ژورنال مدل پیراهن مجلسی ویژه خانم های لاغر اندام 2016 ژورنال مدل لباس

با این شیوه از خارج شدن گاز نوشابه باقی مانده در بطری خانواده جلوگیری کنید بطری نوشابه

مدل های جدید طراحی ناخن با طرح گل 2016 طراحی ناخن

گالری مدل میگاپ و گریم عروس بهار 95 مدل شینیون عروس