طرز تهیه املت,آموزش انواع غذای ایرانی,املت سبزیجات,غذای گیاهی,غذا با فلفل دلمه ای,غذا با تخم مرغ,طرز تهیه املت سبزیجات غذای گیاهی,آشپزی ایرانی گیاهی,طرز تهیه املت سبزیجات,غذای حاضری
طرز تهیه املت سبزیجات غذای گیاهی غذای گیاهی
روش تهیه :
در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ، هویج ، پیاز ، سس و فلفل را با هم مخلوط و بپزید تا ترد شوند . گوجه فرنگی و خیار را نیز به آن افزوده ، هم بزنید و سپس کنار بگذارید . تخم مرغ ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید . در یک ماهیتابه ، یک قاشق چای خوری از روغن را داغ کنید . نصف فنجان از مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید . کناره های مخلوط به سرعت سفت می شود . وقتی روی مخلوط نسبتا پخته شد ، یک چهارم فنجان از سبزیجات را روی آن بریزید . بعد از چند دقیقه آن را برداشته و باقیمانده مواد را به همین ترتیب بپزید .
مواد لازم برای تهیه املت سبزیجات
چهار قاشق چای خوری روغن
نیم قاشق چای خوری نمک
۱ فنجان شیر بدون چربی
۸عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
نیم فنجان خیار پوست گرفته
۱ چهارم فنجان فلفل سبز خرد شده
۱ چهارم فنجان پیازچه خرد شده
نیم فنجان هویج خرد شده
دو قاشق سوپ خوری سس دلخواه
طرز تهیه املت سبزیجات
روش تهیه :
در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ، هویج ، پیاز ، سس و فلفل را با هم مخلوط و بپزید تا ترد شوند . گوجه فرنگی و خیار را نیز به آن افزوده ، هم بزنید و سپس کنار بگذارید . تخم مرغ ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید . در یک ماهیتابه ، یک قاشق چای خوری از روغن را داغ کنید . نصف فنجان از مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید . کناره های مخلوط به سرعت سفت می شود . وقتی روی مخلوط نسبتا پخته شد ، یک چهارم فنجان از سبزیجات را روی آن بریزید . بعد از چند دقیقه آن را برداشته و باقیمانده مواد را به همین ترتیب بپزید .