آشپزی ایرانی گیاهی,غذای اسپانیایی,غذا با فلفل دلمه,املت با قارچ,طرز تهیه املت اسپانیایی,املت با فلفل دلمه,غذای خارجی,غذا با قارچ,املت با گوجه فرنگی,املت اسپانیایی,طرز تهیه املت اسپانیایی غذای خارجی,املت
طرز تهیه املت اسپانیایی غذای خارجی غذای خارجی
گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.
همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.
آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی
نمک و فلفل به اندازه نیاز
قارچ متوسط ورق شده چهار عدد
کرفس خرد شده یک عدد
فلفل دلمه خرد شده یک چهارم یک فلفل کامل
پیاز متوسط یک عدد
سیر ۱ بوته (به میزان نیاز)
گوجه فرنگی یک کیلو گرم
طرز تهیه املت اسپانیایی
گوجه فرنگی ها را میشوییم و پوست میکنیم، خرد کرده مثل املت میگذاریم بپزد.
همه این مواد را خرد کرده و به املت اضافه می کنیم تا خوب بپزد ولی له نشود.
آخر کار وقتی املت جا افتاد ۱ عدد تخم مرغ روی آن میزنیم و پنیر پیتزا کاملا روی آن می پاشیم.
نکته در تهیه املت اسپانیایی:
دستور املت اسپانیایی ۳ تا تخم مرغ دارد من تخم مرغ زیادی داخل املت دوست ندارم طعم املت را در این صورت دیگر احساس نمیکنیم بخاطر همین ۲ تا از آن ها را حذف کردم شما اگر دوست داشتید می توانید ۳ تا تخم مرغ بزنید.
املت اسپانیایی بسیار خوشمزه هست به امتحانش کنید .
دستور پخت و مواد لازم بالا برای چهار نفر می باشد و بیست دقیقه هم نیاز است برای پختن