دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

شیرینی کشمشی طرز تهیه نان کشمشی خانگی شیرینی کشمشی

شیرینی خانگی,شیرینی کشمشی,کیک خانگی,کیک کشمشی,نان کشمشی,شیرینی کشمشی طرز تهیه نان کشمشی خانگی,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,نان خانگی

شیرینی کشمشی طرز تهیه نان کشمشی خانگی شیرینی کشمشی

۱-کشمش ها را بشویید و خشک کنید با آب لیمو مخلوط کنید تا نرم شود . ۲-آرد رادر یک ظرف الک کنید وسط آرد را گود کرده پودر خمیر ترش را در آن بریزید وبا کمی شکر و کمی شیر ولرم مخلوط کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید . ( به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند .) ۳-روی پیش خمیر را بپوشانید ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاید . ۴-تخم مرغ ، کره ، مابقی شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش را با پیش خمیر و مابقی آرد مخلوط کرده همه را با هم ورز دهید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد . ۵-خمیررا در ظرفی قرار داده روی آن را بپوشانید بمدت سی تا چهل دقیقه تا خمیرور بیاید و حجم آن دو برابر شود . ۶-کشمش ها را در خمیر بریزید مخلوط نمایید و خمیر را درقالب مستطیل به طول ۸*۷*۳۰ سانتی متر چرب شده بریزید و ربع ساعت دیگر بگذارید بماند تا دوباره ور بیاید . ۷-فر را روی حرارت چهار صد فارنهایت گرم کنید . ۸-نان را در طبقه دوم  از کف فر بمدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید بعد کمی کره را درحالیکه نان هنوز گرم است روی نان بمالید .

شیرینی خانگی,شیرینی کشمشی,کیک خانگی,کیک کشمشی,نان کشمشی,شیرینی کشمشی  طرز تهیه نان کشمشی خانگی,آشپزی ایرانی ته چین مرغ,نان خانگی

مواد لازم برای تهیه نان کشمشی

آب لیمو ترش تازه     دو قاشق سوپخوری

کشمش     صد گرم

آرد     نیم کیلو حدود پنج پیمانه

پودر خمیر ترش     سی گرم

شکر     یک سوم  پیمانه

 شیر ولرم      ۱/۲ و ۱پیمانه

 تخم مرغ      دو عدد

 کره      صد گرم

 نمک      یک قاشق چایخوری

 رنده پوست لیمو ترش      ۱/۲ و ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه نان کشمشی خانگی

۱-کشمش ها را بشویید و خشک کنید با آب لیمو مخلوط کنید تا نرم شود .
۲-آرد رادر یک ظرف الک کنید وسط آرد را گود کرده پودر خمیر ترش را در آن بریزید وبا کمی شکر و کمی شیر ولرم مخلوط کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید . ( به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند .)
۳-روی پیش خمیر را بپوشانید ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاید .
۴-تخم مرغ ، کره ، مابقی شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش را با پیش خمیر و مابقی آرد مخلوط کرده همه را با هم ورز دهید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد .
۵-خمیررا در ظرفی قرار داده روی آن را بپوشانید بمدت سی تا چهل دقیقه تا خمیرور بیاید و حجم آن دو برابر شود .
۶-کشمش ها را در خمیر بریزید مخلوط نمایید و خمیر را درقالب مستطیل به طول ۸*۷*۳۰ سانتی متر چرب شده بریزید و ربع ساعت دیگر بگذارید بماند تا دوباره ور بیاید .
۷-فر را روی حرارت چهار صد فارنهایت گرم کنید .
۸-نان را در طبقه دوم  از کف فر بمدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید بعد کمی کره را درحالیکه نان هنوز گرم است روی نان بمالید .

مطالب بیشتر از سایت ما

غذا با گوشت طرز تهیه سوپ گوشت و عدس سوپ با حبوبات

غذا با مرغ طرز تهیه سالاد مرغ و سیب زمینی با سس ماست سالا مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ غذای خارجی یونانی غذای خارجی

مدل موهای خاص ویژه مهمانی های خاص آرایش مو

جدیدترین مدل سارافون و تونیک زنانه و دخترانه تابستان 94 مدل بلوز مجلسی دخترانه 94

روسری و شال اسلامی با شیوه بستن مدل روسری بلند

عکس مدل پیراهن کوتاه مجلسی زنانه 94 پیراهن کوتاه مجلسی زنانه

تکنیک هایی برای لطیف نگه داشتن پوست تغذیه پوست

آموزش کاردستی روش درست کردن پریز برق زیبا در منزل تزیین پریز برق

علت ریزش مژه ها احتمال ریزش مژه