مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت گوساله
نمک و فلفل به اندازه نیاز
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
زیره نیم قاشق چایخوری
پیازچه، درشت خرد شده ۲ شاخه
فلفل قرمز تند، حلقه شده ۲ عدد
هویج خلالی نازک شده ۲ عدد
جوانه لوبیا یا گندم صد و ده گرم
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
ماکارونی آبکشی شده دویست و پنجاه گرم
استیک گوساله نازک خرد شده نیک کیلو
پیاز، ریز خرد شده ۱ عدد
سیر ساطوری شده ۴ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله
روغن را در تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. زردچوبه، زیره، سس سویا و گوشت را درون تابه بریزید و هم بزنید.
در تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. اگر لازم بود کمی آب در آن بریزید.
وقتی گوشت پخت و به روغن افتاد بقیه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم قاطی شوند.
۵ دقیقه بعد غذای شما پخته است و میتوانید آن را سرو نمایید