دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه سان چوی بو غذای خارجی چینی غذای چینی

غذای خارجی,غذای چینی,غذا با مرغ,غذا با کلم,آشپزی ایرانی خانواده سبز,طرز تهیه سان چوی بو غذای خارجی چینی

طرز تهیه سان چوی بو غذای خارجی چینی غذای چینی

۱ – کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید. ۲ – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید. ۳ – هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ۴ – برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.

غذای خارجی,غذای چینی,غذا با مرغ,غذا با کلم,آشپزی ایرانی خانواده سبز,طرز تهیه سان چوی بو  غذای خارجی چینی

مواد لازم برای تهیه سان چوی بو

نمک و فلفل به اندازه نیاز

کنسرو ذرت صد و بیست و پنج گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد، نگینی ریز

کدوی کوچک  ۱ عدد، رنده‌شده

هویج کوچک ۱ عدد، رنده‌شده

مرغ چرخ‌کرده نیم کیلو

پیازچه چهار عدد، ورقه‌ورقه

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

کاهو پیچ درشت ۱ عدد

طرز تهیه سان چوی بو

۱ – کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
۳ – هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۴ – برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.

نکات:

 می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
در نوع کلاسیک این غذا از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نمی باشد و می توانید از سس مایونز به جای آن سس استفاده کنید

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه سوپ بادمجان غذا با بادمجان و گوجه فرنگی سوپ بادمجان

اسنک ماهی طرز تهیه اسنک تن ماهی اسنک ماهی

صندل مجلسی دخترانه تابستان 94 مدل صندل زنانه

راهکارهای خانگی برای درمان آفتاب سوختگی راهکارهای خانگی برای درمان آفتاب سوختگی

چگونه آرایش را ثابت نگهداریم در هوای شرجی و گرم آرایش در گرما

جدیدترین مدل انگشتر 94 انگشتر نگین دار

جوش غرور جوانی چیست درمان جوش

ماسک خانگی میوه درمان لک های پوستی ماسک پوست

چگونه تشخیص دهیم نوع پوستمان چیست ضد آفتاب

شیوه استفاده از شامپو بدن ژل اصلاح