مواد لازم برای تهیه برنج و مرغ اسپانیایی
زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ده عدد
گوجه فرنگی رنده شده : دویست و بیست گرم
نمک و فلفل: به اندازه نیاز
آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه
زعفران : کمی
برنج : سه چهارم پیمانه
آویشن خشک : ۱ قاشق مرباخوری خشک
سیر له شده : چهار حبه
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱ عدد
ران مرغ بدون پوست و استخوان : چهارصد گرم
روغن زیتون : سه قاشق مرباخوری
طرز تهیه برنج و مرغ اسپانیایی
فر را روی دویست درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.در دو قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود.
تکه های مرغ را به مواد اضافه نمایید . بعد آب مرغ، گوجه فرنگی رنده زده ، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب بریزید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت چهل دقیقه در فر بگزارید تا این که کاملا بپزد.
این غذا اسپانیایی است اما در بیشتر کشورهای دنیا پخت می شود