آشپزی ایرانی ته چین مرغ,دسر با ژله و خامه,دسر ژلاتین,دسر میوه ای طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو,دسر با خامه,دسر ژله
دسر میوه ای طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو دسر ژلاتین
آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با بقیه مواد قاطی میکنیم ، وانیل را اضافه کنیم و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر میریزیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگزاریم تا ببندد. دسر را از یخچال بیرون بیاوریم و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.
مواد لازم برای تهیه دسر ژلاتینی آلبالو
وانیل یک قاشق مرباخوری
خامه قنادی سیصد گرم
آب پانصد میلیلیتر
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
شکر دویست و ده گرم
آلبالو ۱ کیلوگرم
طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو
آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با بقیه مواد قاطی میکنیم ، وانیل را اضافه کنیم و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر میریزیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگزاریم تا ببندد. دسر را از یخچال بیرون بیاوریم و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.