دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه جوجه چینی پفکی غذای خارجی با مرغ غذای چینی

آشپزی ایرانی گیاهی,غذای خارجی,غذای چینی با مرغ,طرز تهیه جوجه چینی پفکی غذای خارجی با مرغ,غذای خارجی با مرغ,غذای چینی,غذا با مرغ

طرز تهیه جوجه چینی پفکی غذای خارجی با مرغ غذای چینی

آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا ۲ ساعت بماند. سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند. سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید. استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید. این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید. نکته خوب این غذا این است که علی رغم اینکه در داهل سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز بگزارد  تا روغن داخل آنها کاملاً گرفته شود.

آشپزی ایرانی گیاهی,غذای خارجی,غذای چینی با مرغ,طرز تهیه جوجه چینی پفکی  غذای خارجی با مرغ,غذای خارجی با مرغ,غذای چینی,غذا با مرغ

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی پفکی

* نمک    به اندازه نیاز

* سینه مرغ    ۱ عدد کامل

* پیاز     دو   عدد

* سیب زمینی آب پز   دو عدد

* ماء الشعیر بدون طعم      ۱ شیشه

* بیکینگ پودر         ۱  قاشق مرباخوری سرصاف

* آرد ذرت   نیم  لیوان

* آرد برنج  نیم  لیوان

* آرد گندم     ۱ لیوان

طرز تهیه جوجه چینی پفکی

آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا ۲ ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
نکته خوب این غذا این است که علی رغم اینکه در داهل سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز بگزارد  تا روغن داخل آنها کاملاً گرفته شود.

این غذا از کشور چین است اما در بیشتر کشورای دنیا طرفدار دارد

مطالب بیشتر از سایت ما

محمد زارع آوای انتظار کد آهنگ پیشواز همراه اول اتفاق آشپزی ایرانی با مرغ

دسر با بستنی و موز طرز تهیه ساندی شکلات ساندی شکلات بستنی

سالاد قارچ طرز تهیه سالاد قارچ و کرفس سالاد کرفس

خوراک بادمجان به طرز ایتالیایی ( غذای خارجی ) غذای خارجی

طرز تهیه مربای بادمجان ( مارمالاد بادمجان ) مربای بادمجان

شیرینی خارجی دستور پخت شیرینی پاری برست کوچک شیرینی خارجی

غذای محلی طرز تهیه آش شله مشهدی غذای مشهدی

کد آهنگ پیشواز ایرانسل آلبوم عشق پنهونی محمدرضا هدایتی کد پیشواز عزیزم

آشنایی با باکتری های موجود در لوازم آرایشی برس ریمل

دانستنی هایی قبل از کوتاه کردن مو ایران ناز