پوست بادمجانها را بکنید آنها را به ضخامت پنج سانتیمتر حلقه حلقه کنید رویش نمک بزنید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش برود .
بعد از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کنید بادمجانها را در روغن سرخ کنید و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب کرده اید بچینید سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده زده و کره آب کنید روی آن بپاشید و آن را مدت شصت در فر قرار دهید .
مواد لازم برای درست کردن بادمجان به طرز ایتالیایی
نمک : کمی
فلفل : کمی
پنیر پیتزا : د گرم
آرد سفید : یک قاشق سوپخوری
شکر : یک قاشق سوپخوری
کره : صد گرم
جعفری ساطوری شده : کمی
پیاز : یک عدد
گوجه فرنگی : هفتصد و پنجاه گرم
بادمجان : نیم کیلو
طرز تهیه
پوست بادمجانها را بکنید آنها را به ضخامت پنج سانتیمتر حلقه حلقه کنید رویش نمک بزنید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش برود .
بعد از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کنید بادمجانها را در روغن سرخ کنید و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب کرده اید بچینید سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده زده و کره آب کنید روی آن بپاشید و آن را مدت شصت در فر قرار دهید .