ترشی با سرکه سیب طرز تهیه ترشی هلو انجیری,ترشی,ترشی هلو انجیری,انواع ترشی,ترشی هلو,ترشی با هلو,مدل لباس مجلسی زنانه,ترشی با سرکه سیب
ترشی با سرکه سیب طرز تهیه ترشی هلو انجیری ترشی
شکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود ۱.۵ سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.
مواد لازم برای تهیه ترشی هلو انجیری
هلو یک کیلو
میخک خرد نکرده چهار تا پنج عدد
دارچین ۱ چوب کوتاه
سرکه سیب نصف پیمانه
شکر دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه ترشی هلو انجیری
شکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود ۱.۵ سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.
توجه: برای اینکه راحت پوست هلو را بکنید ، آن را دو دقیقه در آب جوش بگزارید در آب سرد بگزارید و بعد از آن پوست را جدا کنید .