فلفل سیاه,ساندویچ ماهی برگر,ساندویچ ماهی,اسپری روغن,غذا با ماهی,مدل لباس مجلسی زنانه,غذا با ماهی طرز تهیه ماهی برگر با نان تست,سس فلفل,نان تست,ماهی برگر
غذا با ماهی طرز تهیه ماهی برگر با نان تست ماهی برگر
• در یک ظرف بزرگ، پیاز خرد شده ریحان خرد شده نمک فلفل سیاه فیله ماهی جرخ کرده را با هم مخلوط کنید
• در ظرف کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط نمایید .
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کنید و هم بزنید.
• مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی شعله متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری بزنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را داخل نانهای تست بگزارید و میل کنید .
مواد لازم برای تهیه ماهی برگر با نان تست
نان تست: هشت برش
اسپری روغن
سفیده ۱ تخممرغ بزرگ
سس فلفل تند: ۱ قاشق چایخوری
فیله ماهی: پانصد گرم چرخ کرده
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه ماهی برگر با نان تست
• در یک ظرف بزرگ، پیاز خرد شده ریحان خرد شده نمک فلفل سیاه فیله ماهی جرخ کرده را با هم مخلوط کنید
• در ظرف کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط نمایید .
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کنید و هم بزنید.
• مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی شعله متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری بزنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را داخل نانهای تست بگزارید و میل کنید .