دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذا با قارچ و مرغ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ سوفله

سوفله,غذا با قارچ,سوفله با قارچ,سوفله با مرغ,غذا با مرغ,آشپزی ایرانی مرغ,غذا با قارچ و مرغ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

غذا با قارچ و مرغ طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ سوفله

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز نمایید . قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید. فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی  سیصد و پنجاه  بگذارید. سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید. پنیر پیتزا را رنده کنید . در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود . زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود. کف ظرف پیرکسی را چرب نمایید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کنید و بقیه طلایی پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از سی دقیقه تا چهل و پنج  از فر بیرون بیاورید تا سپری شدن این مدت نباید در فر را باز کنید از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر وقت روی سوفله طلایی شد فر را خاموش نمایید

سوفله,غذا با قارچ,سوفله با قارچ,سوفله با مرغ,غذا با مرغ,آشپزی ایرانی مرغ,غذا با قارچ و مرغ  طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ

روغن     یک قاشق

پنیر پیتزا     صد گرم

نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه     به اندازه نیاز

کره     پنجاه گرم

پیاز     دو عدد

شیر     یک لیوان

 آرد      دو قاشق مربا خوری

 تخم مرغ      چهار عدد

 فلفل دلمه ای      یک عدد

 قارچ      صد الی صد و پنجاه گرم

 سینه مرغ      چهارصد گرم

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز نمایید . قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی  سیصد و پنجاه  بگذارید.
سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
پنیر پیتزا را رنده کنید .
در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .
زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
کف ظرف پیرکسی را چرب نمایید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کنید و بقیه طلایی پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از سی دقیقه تا چهل و پنج  از فر بیرون بیاورید تا سپری شدن این مدت نباید در فر را باز کنید از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر وقت روی سوفله طلایی شد فر را خاموش نمایید

غذای شما اماده شد نوش جان امیدواریم خوشمزه پخته باشید

مطالب بیشتر از سایت ما

مدل های آرایش موی فر شده فان پاتوق

شیوه سشوار کشیدن مو و جلوگیری از آسیب دیدگی مو فان پاتوق

سری جدید موی کوتاه زنانه ویژه تابستان 94 آرایش مو کوتاه

پویا بیاتی کد آهنگ پیشواز همراه اول عذاب میکشم پیشواز

عباس صالحی کد آهنگ پیشواز ایرانسل مذهبی دعاهای روزانه ماه رمضان پیشواز

عباس صالحی کد آهنگ پیشواز همراه اول مذهبی دعای سحر پیشواز

کد آهنگ پیشواز ایرانسل مذهبی ماه مبارک رمضان پیشواز

غذا با مرغ و سبزیجات طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج رولت سبزیجات

طرز تهیه خوراک زبان و سس خوراک زبان خوراک زبان

آش با سبزی طرز تهیه آش سبزیجات آشپزی ایرانی با مرغ