دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

کیک و شیرینی ناپلئونی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی شیرینی

کیک,کیک و شیرینی,کیک و شیرینی ناپلئونی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی,پودر کاکائو,خمیر فیلو,آشپزی ایرانی مرغ,وانیل,شیرینی

کیک و شیرینی ناپلئونی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی شیرینی

سطح یک برگ از خمیر فیلو   را با برس کره آب شده زده و تا ۴ لایه این کار را ادامه میدهیم . بعد خمیر را به صورت مربع‌های ده سانتی‌متری می‌بریم.هر تعداد که مربع های ده سانتیمتری داشتید یکچهارم آن را پودر کاکائو بپاشید و با پودر قند تزیین کنید تا در آخر برای لایه رویی شیرینی ناپلئونی شکلاتی استفاده شود.در صورتی که تمایل دارید روی شیرینی ناپلئونی شما با خامه یا خامه شکلاتی تزئین شود اسن کار لازم نمیباشد.

کیک,کیک و شیرینی,کیک و شیرینی ناپلئونی  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی,پودر کاکائو,خمیر فیلو,آشپزی ایرانی مرغ,وانیل,شیرینی

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی

شکلات چیپسی نیم پیمانه

آرد نیم پیمانه

شکر یک پیمانه

وانیل و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری

شیر دو و نیم پیمانه

زرده تخم‌مرغ پنج عدد

خمیر فیلو به اندازه نیاز

کره آب‌ شده نیم پیمانه

پودر کاکائو و پودر قند به اندازه نیاز

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی

سطح یک برگ از خمیر فیلو   را با برس کره آب شده زده و تا ۴ لایه این کار را ادامه میدهیم . بعد خمیر را به صورت مربع‌های ده سانتی‌متری می‌بریم.هر تعداد که مربع های ده سانتیمتری داشتید یکچهارم آن را پودر کاکائو بپاشید و با پودر قند تزیین کنید تا در آخر برای لایه رویی شیرینی ناپلئونی شکلاتی استفاده شود.در صورتی که تمایل دارید روی شیرینی ناپلئونی شما با خامه یا خامه شکلاتی تزئین شود اسن کار لازم نمیباشد.

خمیر‌ها را با احتیاط در سینی فری که قبلا با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده میگذاریم و به مدت ۷ دقیقه در فر قرار داده تا سطح آنها طلایی شود.

برای آماده نمودن کرم شیرینی ناپلئونی شکلاتی در مرحله نخست دو پیمانه شیر، وانیل و نمک را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود، زرده‌ها را با شکر آنقدر می‌زنیم تا رنگ آن سفید و مثل کرم غلیظ شود. آرد را هم در باقیمانده شیر حل کرده و همراه زرده‌ها به شیر اضافه می‌کنیم. کرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و شکلات را افزوده و مخلوط می‌کنیم تا شکلات ذوب شود.

در صورتی که مایل نبودید از کرم استفاده نمایید می توانید از خامه فرم گرفته شکلاتی به جای کرم استفاده کنید.

برای درست کردن هر شیرینی لابه لای ۳ عدد خمیر کرم شکلاتی بمالیم و برای لایه رویی از خمیری که قبلا توسط شکلات و پودر قند تزیین شده استفاده می‌کنیم.

شیرینی ناپلئونی شکلاتی آماده شده را در ظرف بسته برای مدت حداقل شصت دقیقه در یخچال قرار دهیم تا سرد شود و بعد میل نمایید.

امیدواریم خوشمزه درست کرده باشید

مطالب بیشتر از سایت ما

دسر مالاکوف طرز تهیه شیرینی مالاکوف آشپزی ایرانی با مرغ

غذای خارجی رشته فرنگی با سبزیجات کره ای غذای خارجی

کیک سیب طرز تهیه نان پای سیب شیرینی سیب

پیتزا تخم مرغ طرز تهیه پیتزای تخم مرغ غذای بچه تغذیه بچه

کیک خارجی ایتالیایی طرز تهیه شیرینی ونیزی شیرینی خارجی

خورش و آبگوشت میوه طرز تهیه خورشت میوه خشک آلو بخارا

غذا با گوشت مرغ طرز تهیه کنسومه قارچ سیب زمینی

مهدی احمدوند کد آهنگ پیشواز ایرانسل عشق اول مهدی احمدوند ایرانسل

راینواز علیرضا افتخاری کد آهنگ پیشواز رایتل هستی علیرضا افتخاری پیشواز

راینواز علیرضا افتخاری کد آهنگ پیشواز رایتل چشم به راه پیشواز رایتل