●مواد لازم برای سس :
▪جوز هندی رنده شده :: مقداری
▪تخم مرغ :: یک عدد
▪شیر پاستوریزه :: یک لیوان
▪آرد :: یک و نیم قاشق سوپ خوری
▪کره ی پاستوریزه :: سی گرم
مواد لازم برای تهیه بادمجان و کدوی توپر
▪نمک و فلفل :: به اندارع نیاز
▪کدوی خورشتی :: شش عدد متوسط
▪بادنجان قلمی :: شش عدد متوسط
▪روغن زیتون :: دو قاشق سوپ خوری
▪پیاز خرد شده :: یک عدد متوسط
▪سیر خرد شده :: یک عدد متوسط
▪گوشت چرخ کرده :: چهارصد گرم
▪گوجه فرنگی رنده شده :: دویست گرم
▪رب گوجه فرنگی :: یک چهارم لیوان
▪آب گوشت :: دویست و پنجاه میلی لیتر
▪برنج :: شصت و پنج گرم
▪جعفری خرد شده :: دو قاشق سوپ خوری
▪پنیر پیتزا رنده شده :: چهل گرم
●طرز تهیه سس :
کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا کمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این که سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور کامل به صورت یکنواخت در بیاید.
طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر
بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.