دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

کدوی توپر طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر رب گوجه

بادنجان,پنیر پیتزا,مدل لباس زنانه,کدوی توپر طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر,رب گوجه,برنج

کدوی توپر طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر رب گوجه

طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.

بادنجان,پنیر پیتزا,مدل لباس زنانه,کدوی توپر  طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر,رب گوجه,برنج

●مواد لازم برای سس :

▪جوز هندی رنده شده :: مقداری

▪تخم مرغ :: یک عدد

▪شیر پاستوریزه :: یک لیوان

▪آرد :: یک و نیم قاشق سوپ خوری
▪کره ی پاستوریزه :: سی گرم

مواد لازم برای تهیه بادمجان و کدوی توپر

▪نمک و فلفل :: به اندارع نیاز

▪کدوی خورشتی :: شش عدد متوسط
بادنجان قلمی :: شش عدد متوسط
▪روغن زیتون :: دو قاشق سوپ خوری
▪پیاز خرد شده :: یک عدد متوسط
▪سیر خرد شده :: یک عدد متوسط
▪گوشت چرخ کرده :: چهارصد گرم
▪گوجه فرنگی رنده شده :: دویست گرم
رب گوجه فرنگی :: یک چهارم لیوان
▪آب گوشت :: دویست و پنجاه میلی لیتر
▪برنج :: شصت و پنج گرم
▪جعفری خرد شده :: دو قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا رنده شده :: چهل گرم

●طرز تهیه سس :
کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا کمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این که سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور کامل به صورت یکنواخت در بیاید.

طرز تهیه بادمجان و کدوی توپر
بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده اید، به طور کامل ساطوری کنید. روغن را داغ کرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل کنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

کیک و شیرینی ناپلئونی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شکلاتی شیرینی

دسر مالاکوف طرز تهیه شیرینی مالاکوف آشپزی ایرانی با مرغ

غذای خارجی رشته فرنگی با سبزیجات کره ای غذای خارجی

کیک سیب طرز تهیه نان پای سیب شیرینی سیب

پیتزا تخم مرغ طرز تهیه پیتزای تخم مرغ غذای بچه تغذیه بچه

کیک خارجی ایتالیایی طرز تهیه شیرینی ونیزی شیرینی خارجی

خورش و آبگوشت میوه طرز تهیه خورشت میوه خشک آلو بخارا

غذا با گوشت مرغ طرز تهیه کنسومه قارچ سیب زمینی

مهدی احمدوند کد آهنگ پیشواز ایرانسل عشق اول مهدی احمدوند ایرانسل

راینواز علیرضا افتخاری کد آهنگ پیشواز رایتل هستی علیرضا افتخاری پیشواز