دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

غذای سنتی محلی اصفهان طرز تهیه ماش و قمری غذای سنتی اصفهان

کلم قمری,غ,پیاز,غذای سنتی اصفهان,شنبلیله,مرزه,گوشت گوسفند,برنج,طرز تهیه ماش و قمری,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,جعفری,تره,زردچوبه,غذای سنتی محلی اصفهان طرز تهیه ماش و قمری,غذای محلی اصفهان

غذای سنتی محلی اصفهان طرز تهیه ماش و قمری غذای سنتی اصفهان

مرحله اول – اول گوشت را که قبلا تمیز کرده اید و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی شغله قرار دهید تا نیم پز شود. مرحله دوم – ماش ها را جداگانه بپزید. مرحله سوم – وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده بزنید و اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه با یکدیگر پخته شوند. مرحله چهارم – سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه نمایید ، بیست دقیقه زمان پخت دهید. مرحله پنجم – در آخر ماش های پخته شده را اضاف کنید و اجازه دهید غذا جا افتد تا وقتی که آب آن تمام شود، بعد با گوشت کوب آنرا بکوبید تا کش دار و یکنواخت شود.

کلم قمری,غ,پیاز,غذای سنتی اصفهان,شنبلیله,مرزه,گوشت گوسفند,برنج,طرز تهیه ماش و قمری,آشپزی ایرانی رزا منتظمی,جعفری,

مواد لازم برای تهیه ماش و قمری اصفهانی برای چهار نفر

کلم قمری     دو عدد

نمک، فلفل و زردچوبه     به اندازه نیاز

 پیاز متوسط      دو عدد، خلالی و سرخ شده

 برنج      ۲/۱ استکان

 سبزی شامل، تره، جعفری، شنبلیله و مرزه      سیصد گرم

 ماش      یک لیوان

 گوشت گوسفند      دویست گرم

طرز تهیه ماش و قمری اصفهانی

مرحله اول – اول گوشت را که قبلا تمیز کرده اید و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی شغله قرار دهید تا نیم پز شود.
مرحله دوم – ماش ها را جداگانه بپزید.
مرحله سوم – وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده بزنید و اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه با یکدیگر پخته شوند.
مرحله چهارم – سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه نمایید ، بیست دقیقه زمان پخت دهید.
مرحله پنجم – در آخر ماش های پخته شده را اضاف کنید و اجازه دهید غذا جا افتد تا وقتی که آب آن تمام شود، بعد با گوشت کوب آنرا بکوبید تا کش دار و یکنواخت شود.

مرحله ششم – ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با پیاز داغ تزئین کنید ، همراه با نان تازه و ترشی میل کنید .

نکات

• سبزی ماش و قمری نیازی به ریز شدن ندارد فقط کافیست ساقه جعفری و شنبلیله گرفته شده و در صورت نیاز تره دو  قسمت شود.
• در صورتیکه از کلم قمری خرد شده استفاده می نمایید بایستی همزمان با گوشت پخته شود.

این غذا یکی از غذاهای محلی و قدیمی سنتی اصفعان می باشد که بسیار لذیذ است امیدوارم بپزید و لذتش را ببرید

مطالب بیشتر از سایت ما

راهکاری برای اصلاح موی پا اصلاح موی پا

آموزش درست کردن لاک در منزل ساخت لاک

مارچوبه با ژامبون طرز تهیه مارچوبه با ژامبون ژامبون

شیوه آرایش مژه با 7 راهکار سایه چشم

اثرات آب بر جوش چرکی و ماسکی برای از بین بردن جای جوش ایران ناز

خانم های باردار می توانند تاتو کنند ؟ ایران ناز

طرز تهیه پفک نمکی در خانه پفک نمکی خانگی

آنچه در مورد ماه گرفتگی روی پوست نمیدانید ایران ناز

طرز تهیه شیرینی شکری کیک و شیرینی شیرینی شکری

غذای بخار پز پرتقال بخارپز شده برای درمان سرفه بند آوردن سرفه