املت,آشپزی ایرانی مرغ,طرز تهیه املت قارچ,غذای ساده,طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه,انواع املت,غذای حاضری,املت قارچ,املت قارچ و مارچوبه,املت قارچ طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه
املت قارچ طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه املت
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها بهه همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را قاطی کنیم و ۳ تکه املت درست میکنیم و بین هر کدام کمی از مایه قارچ و مارچوبه میریزیم.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ و مارچوبه
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
قارچ : یک فنجان
مارچوبه : یک فنجان
روغن : شش قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : نه قاشق سوپخوری
تخم مرغ : نه عدد
طرز تهیه املت قارچ و مارچوبه
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها بهه همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را قاطی کنیم و ۳ تکه املت درست میکنیم و بین هر کدام کمی از مایه قارچ و مارچوبه میریزیم.