دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه باقلا پخته غذا گیاهی با سبزیجات خوشبو غذا با باقلا

غذای گیاهی,غذا با سبزی,غذا با باقلا,طرز تهیه باقلا پخته غذا گیاهی با سبزیجات خوشبو,غذای سبزیجات,آشپزی ایرانی رزا منتظمی

طرز تهیه باقلا پخته غذا گیاهی با سبزیجات خوشبو غذا با باقلا

انرژی : صد و بیست و دو کیلو کالری    پروتئین : هفت /هفت گرم        چر بی : پنج / چهار گرم     کربوهیدرات : یازده /سه گرم        فیبر : شش / دو  گرم              قند : پنج /یک  گرم              کلسیم : شصت میلی گرم

غذای گیاهی,غذا با سبزی,غذا با باقلا,طرز تهیه باقلا پخته  غذا گیاهی با سبزیجات خوشبو,غذای سبزیجات,آشپزی ایرانی رزا منتظمی

مواد لازم برای تهیه باقلا پخته

نمک                                             به اندازه نیاز

روغن زیتون                                 ۱ قاشق سوپ‌خوری

پودر زیره                                      نیم قاشق چای‌خوری

نعنای تازه خردشده                         ۱ قاشق سوپ‌خوری

گشنیز تازه خردشده                         ۱ قاشق سوپ‌خوری

پیازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده                چهار تا پنج عدد

کره مارگارین                                    پانزده گرم یا ۱ قاشق سوپ‌خوری

باقلای تازه ریز با پوست دوم              چهارصد گرم

طرز تهیه باقلا پخته

* باقلاها را از پوست اول جدا کرده و در قابلمه ‌ای حاوی آب و کمی نمک بپزید.

* در این فاصله پیازچه‌ ها را نیز پاک کرده و پس از شستن، آنها را حلقه‌ حلقه کنید.

* باقلاها را پس از اطمینان از پخته ‌شدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.

* تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید تا آب شود.

* سپس پیازچه‌ های حلقه‌ حلقه‌ شده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار ۲ تا ۳ دقیقه زمان کافی است.

* پس از آن، باقلای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید.

* در پایان روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از ریختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به‌ همان صورت داغ سرو کنید.

نکته:

مرحله پوست‌ کندن باقلا را می ‌توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقلای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید.

بعد با ایجاد شکافی ریز در پوست باقلا ، مغز هر کدام به‌ راحتی بیرون می آید .

بعد از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمک انجام دهید.

ارزش غذایی هر پرس:

انرژی : صد و بیست و دو کیلو کالری    پروتئین : هفت /هفت گرم        چر بی : پنج / چهار گرم     کربوهیدرات : یازده /سه گرم        فیبر : شش / دو  گرم              قند : پنج /یک  گرم              کلسیم : شصت میلی گرم

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه پنکیک کودک کیک و شیرینی بچه غذای بچه

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان غذا با مرغ رولت بادمجان

طرز تهیه کرم ژله میوه ژله با موز و پرتقال و شیر ژله با آلبالو

طرز تهیه بورقی ترکیه غذای حاضری خارجی با خمیر یوفکا غذا با خمیر یوفکا

طرز تهیه بال سوخاری غذای خارجی چینی با مرغ غذای سوخاری

صدام را اعدام نکنید! یغما گلرویی شعر یغما گلرویی

چه وقت پوست نیاز به بازسازی دارد ضد آفتب

مراقبت ویژه از پوست کودکان در تابستان پوست کودک

مدل جدید میکاپ و گریم عروس تابستان 94 گریم عروس

عادت های آرایشی که شما را بیمار می کند آشپزی ایرانی با مرغ