مواد لازم برای تهیه باقلا پخته
نمک به اندازه نیاز
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
پودر زیره نیم قاشق چایخوری
نعنای تازه خردشده ۱ قاشق سوپخوری
گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق سوپخوری
پیازچه بزرگ حلقهحلقه شده چهار تا پنج عدد
کره مارگارین پانزده گرم یا ۱ قاشق سوپخوری
باقلای تازه ریز با پوست دوم چهارصد گرم
طرز تهیه باقلا پخته
* باقلاها را از پوست اول جدا کرده و در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک بپزید.
* در این فاصله پیازچه ها را نیز پاک کرده و پس از شستن، آنها را حلقه حلقه کنید.
* باقلاها را پس از اطمینان از پخته شدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
* تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
* سپس پیازچه های حلقه حلقه شده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار ۲ تا ۳ دقیقه زمان کافی است.
* پس از آن، باقلای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید.
* در پایان روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از ریختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به همان صورت داغ سرو کنید.
نکته:
مرحله پوست کندن باقلا را می توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقلای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
بعد با ایجاد شکافی ریز در پوست باقلا ، مغز هر کدام به راحتی بیرون می آید .
بعد از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمک انجام دهید.
ارزش غذایی هر پرس:
انرژی : صد و بیست و دو کیلو کالری پروتئین : هفت /هفت گرم چر بی : پنج / چهار گرم کربوهیدرات : یازده /سه گرم فیبر : شش / دو گرم قند : پنج /یک گرم کلسیم : شصت میلی گرم