غذا با مرغ,رولت مرغ,رولت بادمجان,طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان غذا با مرغ,غذا با بادمجان,مدل لباس دخترانه
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان غذا با مرغ رولت بادمجان
بادنجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه فرنگی را هم روی آن اضافه نمایید . در فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کنید و بعد روی بادنجان بگزارید و ۵ دقیقه روی حرارت بگزارید تا جا بیفتد.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و بادمجان
نمک و فلفل و آب و روغن به اندازه میاز
فلفل سبز ۶ عدد
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق سوپخوری
سیر ۲ حبه
گوجهفرنگی و ران مرغ از هر کدام ۳ عدد
بادمجان ۴ عدد
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان
بادنجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه فرنگی را هم روی آن اضافه نمایید . در فر صد و هشتاد درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کنید و بعد روی بادنجان بگزارید و ۵ دقیقه روی حرارت بگزارید تا جا بیفتد.