اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانیدو سپس آن را آبکشی کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد لازم، کدو سبز وبادمجان و… را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قراردهید و هراز گاهی آن را هم بزنید.
در مرحله آخر سس آماده شده را روی اسپاگتی بریزید و آن را با پنیر پارمزان رنده شدهتزیین کنید .
ارزش غذایی:
کالری: پانصد و بیست کیلوکالری
چربی کل: بیست و دو گرم
کلسترول: دو میلی گرم
فیبر: بیست و پنج گرم
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با سس راتاتول
برای سس راتاتول:
پنیر پارمزان رنده شده: دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه پودر شده: به اندازه نیاز
پودر آویشن خشک: نصف قاشقغذاخوری
ریحان تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: نصف فنجان
گوجه فرنگی پوست کنده و چرخ شده: نیم کیلو
کدو سبز خرد شده: دو عدد
فلفل سبز خرد شده: یک عدد
سیر له شده: یک حبه
پیاز بزرگ خلال شده: یک عدد
بادمجان خرد شده: یک عدد
اسپاگتی رشتهای: نیم کیلو
طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتول
اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانیدو سپس آن را آبکشی کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد لازم، کدو سبز وبادمجان و… را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و بهمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قراردهید و هراز گاهی آن را هم بزنید.
در مرحله آخر سس آماده شده را روی اسپاگتی بریزید و آن را با پنیر پارمزان رنده شدهتزیین کنید .
ارزش غذایی:
کالری: پانصد و بیست کیلوکالری
چربی کل: بیست و دو گرم
کلسترول: دو میلی گرم
فیبر: بیست و پنج گرم