مواد لازم برای پخت سوپ سیب زمینی به روش چینی
فلفل به اندازه نیاز
نمک به اندازه نیاز
سیر پنج حبه خرد شده
گوجه فرنگی ۱ عدد خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط
شلغم کوچک ۱ عدد خرد شده
کرفس ۳ شاخه خرد شده
هویج ۳عدد خرد شده
سیب زمینی ۳ عدد مکعبی خرد شده
طرز تهیه سوپ سیب زمینی چینی
۱- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
۲- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.
۳- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.
۴- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.
۵- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.
۶- تا ۳۰ دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.
نکته
برای اینکه این سوپ به مزه سوپ چینی نزدیکتر شود ، مقدار کمی پودر زنجبیل به غذا اضافه کنید