مواد لازم برای تهیه دنده کباب بره برای چهار نفر
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
سیر دو حبه، رنده شده
سس فلفل شش قاشق غذاخوری
آبلیمو شش قاشق غذاخوری
سس سویا یکچهارم پیمانه
سس کچاپ یکچهارم پیمانه
شکر قهوه ای ۱ قاشق غذاخوری
دنده گوسفندی بیست و چهار عدد
طرز تهیه دنده کباب بره
تمام مواد لازم را با هم قاطی کنید و دندهها را حداقل ۱ ساعت در آن بخوابانید. اگر آنها را از شب قبل آماده نمایید خیلی بهتر است.
توری کباب پز را روی منقل یا کباب پز آماده کنید . دندهها را از مایه خارج کنید و سس اضافی را از روی آن پاک کنید تا در منقل چکه نکند . دندهها را حدود ربع ساعت کباب کنید، بعد با نان، پیاز، جعفری، گوجهفرنگی و مخلفاتی که دوست دارید، سرو کنید.
نکات:
به جای سس تند میتوانید از سس باربیکیو هم استفاده نمایید
در یک روش دیگر، دندهها را بعد از طعمدار کردن در فویل بپیچانید و یک ساعت و نیم در طبقه میانی فر با دمای صد و هفتاد درجه سانتیگراد میپزند. در این روش دندهها آب میاندازد. برای همین در سی دقیقع آخر فویل را باز کنید تا خشک و برشته شوند.
برای مغزپختتر شدن بهتر است توری را طوری قرار دهید تا دندهها از آتش حداقل ۸ سانتیمتر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.
در مدت کباب کردن دندهها روی آن از مایه باقیمانده که با چهار قاشق غذاخوری روغن مخلوط شده است، بمالید.
این نوع کباب یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانی می باشد