انواع ساندویچ,سادندیچ قارچ,ساندویچ رست بیف,آشپزی ایرانی مرغ,طرز تهیه ساندویچ قارچ,سس ساندویچ,ساندویچ گوشت,طرز تهیه انواع ساندویچ,طرز تهیه ساندویچ گوشت,طرز تهیه ساندویچ رست بیف,طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ گوشت و قارچ
طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ گوشت و قارچ طرز تهیه انواع ساندویچ
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشت ها را قطعهقطعه کنید. نان های آماده شده را با مقداری سس گوجه فرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشت ها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچ های آماده شده را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.
مواد لازم برای سس گوجهفرنگی:
گوجهفرنگی سه عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان:
آرد ۱۰۰ گرم
تخممرغ یک عدد
شکر نصف قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه نان:
مواد فوق را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را بر روی ۲۶۰ تا ۲۸۰ درجه فارنهایت بگذارید و به مدت ۱۲ دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
مواد اولیه ساندویچ :
• گوشت گوساله ۱۳۰ گرم
• پیاز ده گرم
• قارچ بیست گرم
• پنیر پیتزا هشتاد گرم
• نمک، فلفل و ادویه به اندازه نیاز
طرز تهیه رست بیف:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشت ها را قطعهقطعه کنید. نان های آماده شده را با مقداری سس گوجه فرنگی و پنیر بپوشانید. سپس گوشت ها را روی آن قرار داده و بر روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچ های آماده شده را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.