دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

شیرینی یخچالی طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت آرد سفید

ش,وانیل,تخم مرغ,کیک یخچالی,پودر نارگیل,پودر کاکائو,آرد سفید,مدل لباس مجلسی زنانه,هل,شیرینی یخچالی طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت

شیرینی یخچالی طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت آرد سفید

مخلوط شیر و آردها را روی حرارت بگزارید  و از اول خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکنواخاتی بدست بیاید ،بعد از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه نمایید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و بعد به آن کره و ۱ لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما درست شده است. حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت بچینید و بعد ۱ لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا چهار یا پنج  لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا  بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین نمایید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال بگزارید و می توانید با چای گرم نوش حان کنید.

ش,وانیل,تخم مرغ,کیک یخچالی,پودر نارگیل,پودر کاکائو,آرد سفید,مدل لباس مجلسی زنانه,هل,شیرینی یخچالی  طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت,

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی

پودر نارگیل برای روی کیک به اندازه نیاز

هل و وانیل             از هر کدام نصف قاشق چایخوری

کره                       ۲۰ گرم

بیسکویت پتی بور       ۲ بسته

پودر کاکائو               ۲ قاشق غذا خوری

آرد سفید                    ۲ قاشق غذاخوری

شیر                        ۲ لیوان

شکر                        ۱ لیوان

تخم مرغ                    ۱ عدد

طرز تهیه کیک یخچالی

اول ۱ عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کنید و بگزارید کنارد، بعد ۱ لیوان شیر را با ۲ قاشق غذا خوری آرد سفید قاطی کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید تا در زمان لازم از آن استفاده نمایید .

مخلوط شیر و آردها را روی حرارت بگزارید  و از اول خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکنواخاتی بدست بیاید ،بعد از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه نمایید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و بعد به آن کره و ۱ لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما درست شده است.
حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت بچینید و بعد ۱ لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا چهار یا پنج  لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا  بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین نمایید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال بگزارید و می توانید با چای گرم نوش حان کنید.

_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین ورت با بیسکویتهای خورد شده درست نمایید .

اگر پودر نارگیل دوست نداشته باشید می توانید آن را ساده میل نمایید .

مطالب بیشتر از سایت ما

شیرینی خارجی طرز تهیه کیک ایتالیایی تخم‌ مرغ

کباب سیخی طرز تهیه کباب برزیلی غذای خارجی کباب

طرز تهیه نان پنجره ای کیک و شیرینی آرد سفید

روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار دسر خارجی روسی دسر اروپایی

آبگوشت غوره طرز تهیه خورش غوره خورشت ترش خورش غوره

غذای خارجی با مرغ طرز تهیه Tso غذای چینی سینه مرغ

طرز تهیه اردور خیار با پنیر خامه ای دسر و سالاد اردور خیار

جدیدترین آموزش طراحی ناخن اردیبهشت 94 آموزش طراحی ناخن

راهکارهایی برای جلوگیری از حساسیت های آرایشی پیشگیری از حساسیت آرایشی

روش هایی برای از بین بردن چربی موها موی بلند