دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

دوستان 2020

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه شیرینی اتریشی کیک و شیرینی خانگی شیرینی خانگی

طرز تهیه شیرینی,شیرینی,شیرینی اتریشی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی با تصویرومدل لباس,شیرینی محلی,شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی کیک و شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی

طرز تهیه شیرینی اتریشی کیک و شیرینی خانگی شیرینی خانگی

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت ۱۳۵ درجه سانتیگراد (درجه کم) روشن کنید تا گرم شود. مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند کرم شود. در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزایید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مایة قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود. آرد را کم‌کم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود. در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید.خمیر آماده شده را در قیفی که ماسورة کنگره‌دار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت‌های ۶ سانتیمتری (میله های ۶ سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید. شیرینی‌ها را ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از پخت شیرینی‌ها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً سرد شوند. بعد آنها را با شکلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل، مثل عکس زیر  تزیین نمایید

طرز تهیه شیرینی,شیرینی,شیرینی اتریشی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی با تصویرومدل لباس,شیرینی محلی,شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی  کیک و شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی

 

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی

پودر نارگیل برای تزیین :پنجاه گرم

شکلات تخته‌ای آب شده: پنجاه گرم

 آرد:  دویست و پنجاه گرم

 زردة تخم‌مرغ: چهار عدد

 اسانس وانیل (مایع): سه قاشق چایخوری

 پودر قند: هشتاد گرم
مارگارین نرم شده با دمای آشپزخانه: دویست گرم

طرز تهیه شیرینی اتریشی

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت ۱۳۵ درجه سانتیگراد (درجه کم) روشن کنید تا گرم شود. مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند کرم شود. در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزایید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مایة قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود. آرد را کم‌کم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود. در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید.خمیر آماده شده را در قیفی که ماسورة کنگره‌دار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت‌های ۶ سانتیمتری (میله های ۶ سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید. شیرینی‌ها را ۲۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. بعد از پخت شیرینی‌ها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً سرد شوند. بعد آنها را با شکلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل، مثل عکس زیر  تزیین نمایید

طرز تهیه شیرینی,شیرینی,شیرینی اتریشی,انواع شیرینی,آشپزی ایرانی با تصویرومدل لباس,شیرینی محلی,شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی  کیک و شیرینی خانگی,طرز تهیه شیرینی اتریشی

 

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ گوشت و قارچ طرز تهیه انواع ساندویچ

طرز تهیه پیتزای پیک نیک پیتزا گوشت و قارچ طرز تهیه انواع پیتزا

ترشی انار طرز تهیه ترشی انار خانگی ترشی انار

طرز تهیه میگو با شلیل کبابی غذای دریایی غذای کبابی

انواع دسر و حلوا طرز تهیه حلوای پسته حلوا

طرز تهیه فتوچینی رژیمی غذای خارجی غذای خارجی

سالاد سیب زمینی طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد

سالاد مرغ طرز تهیه سالاد مرغ گرم سالاد

تبدیل موز سیاه به موز با این شیوه + فیلم آموزشی خواص موز سیاه

عکس های مدل لباس مجلسی کوتاه زنانه مدل پیراهن کوتاه